Tragjedi në Tetovë: Fëmija gjashtë vjeçar është mbytur në Pena, nëna nuk ka arritur ta nxjerrë

Ekipet e shpëtimit kërkojnë brigjet e lumit Pena / Foto: SSO

Një dramë reale ka ndodhur sot në bregun e lumit Pena, në vendbanimin e Tetovës Dereboj, kur një fëmijë gjashtëvjeçar i cili po luante në oborrin e shtëpisë në një moment është larguar dhe ka ardhur në breg të lumi.

“Djali gjashtë vjeçar ka rënë në ujë dhe më pas nëna e tij është hedhur në lumin e fryrë por nuk ka arritur ta shpëtojë”, raporton Telma.

Dy fqinjët që dëgjuan thirrjet e saj për ndihmë, arritën ta nxirrnin gruan nga lumi, por jo të tërhiqnin djalin e saj, i cili u tërhoq nga lumi.

Pas një kërkimi katër orësh nga zjarrfikësit, policia dhe ekipet e shpëtimit të Drejtorisë së Mbrojtjes dhe Shpëtimit, trupi i pajetë i djalit është nxjerrë nga lumi pasditen e sotme në orën 17:XNUMX.

Trupi i pajetë i djalit është dorëzuar për obduksion, ndërsa policia ka kryer këqyrjen dhe hetimin e rrethanave të kësaj ngjarje tragjike në Tetovë.

 

Video e ditës