Tragjedi: Dy të vdekur nga rrëzimi i një vinçi në Kavadar

Automjetet e ndihmës mjekësore emergjente / Foto: Arkivi i "Sloboden Pechat"

Dy persona kanë vdekur nga rënia e një vinçi në Kavadar, konfirmojnë për MPB-në MPB-ja.

Informatat për MPB-në e kanë konfirmuar edhe nga Prokuroria Themelore Publike në Kavadar, nga ku thonë se aksidenti ka ndodhur në një lokacion ku është duke u ndërtuar një objekt.

Në vendin e aksidentit janë të pranishëm një prokurori publik, një grup hetimor dhe një inspektim i punës.

Më shumë informacion priten gjatë ditës.

Vdekjen e dy personave e ka konstatuar ekipi i ambulancës.

Burimi: MIA

Video e ditës