Tito flinte me masazhet, dhe Jovanka nuk ishte e mirë për shëndetin e tij: Snezana Savic në rolin e Jovanka Broz

Foto: Printscreen / Instagram

Aktorja Snezana Savic, 68 vjeç, luan rolin kryesor në serinë e re të dokumentarëve serbë "Jovanka Broz dhe Shërbimet Sekrete", e cila filloi të transmetohej në RTS. Ajo luajti Jovanka Broz, gruan e Titos, në vitet e mëvonshme.

Savic po përgatitej në mënyrë shteruese për të kapur me besueshmëri Jovanka Broz.

- ashtë një histori për një epokë dhe kohën që këta njerëz shënuan me Josip Broz Titon në krye, si dhe me shoqëruesen e tij Jovanka. Ajo është një hero kombëtar, një oficer dhe një grua e pajisur me guxim në luftë, një nga gratë më të bukura në botë që gjithmonë ka mahnitur me pamjen e saj. Ka shumë histori të pathëna këtu. U spekulua se ajo ishte e rreptë, perfeksioniste, duke hedhur poshtë të gjithë ata që nuk i pëlqente për arsye të ndryshme. Jovanka ishte një grua jashtëzakonisht e fortë - tha Savic.

- Kah fundi i jetës së Titos, kur ata nuk ishin në marrëdhënie të mira, ajo mori një ftesë për të festuar Vitin e Ri me të. Jovanka nuk u pajtua me këtë, sepse Tito ishte përfshirë më parë në aferën me dy masazhistë, të cilët më vonë i quajti konkubina. "Ajo ka deklaruar vazhdimisht se ajo vuajti shumë vetëm nga kokëfortësia dhe tha se i mbijetoi të gjithë armiqve të saj," tha Snezana.

 

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga FILMITV.RS (@ filmitv.rs)

Aktorja për "Flash"Ajo zbuloi se si po përgatitej për rolin.

- Kam studiuar shumë për të. Personaliteti i saj, mënyra se si fliste, mënyra se si ecte, ngjyra e zërit të saj, intonacioni. Unë u përpoqa sa më shumë që ishte e mundur, natyrisht në masë, për t’i përcjellë të gjitha auditorit. Jovanka do të portretizohet në një mënyrë besnike. Fizikisht të kujton atë, ne kemi tipare të ngjashme të fytyrës. Kostumet dhe maska ​​kontribuan gjithashtu për të më kujtuar atë - tha aktorja.

Aktorja thotë se ajo luan Jovanka para ndarjes me Titon, kur ajo shkoi në izolim dhe kur rrallë takoheshin.

- Versioni i historisë së Jovanka është se ata arritën ta ndajnë atë nga ajo, sepse ajo gjoja e donte qeverinë dhe donte të merrte fronin. Në fund, ata arritën të ndajnë Titon nga Jovanka, sepse ajo ndërhyri shumë në gjithçka, vendosi kushte të ndryshme. Shumë pretendojnë se disi e shqetësoi Titon. Kjo është pikëpamja ime personale. Dhe ndoshta koha po bën punën e saj, mbase ajo thjesht u mërzit. Një grua që vazhdimisht i bën presion. Ata ishin të bindur se ajo po dëmtonte shëndetin e tij dhe se ai duhet të ishte vetëm. Ajo u nda nga Tito sepse ndërhyri shumë në politikë - përfundoi Savic.

Video e ditës