Të dua, super-gruaja ime, i tha Igor Ilinës që u ngjit në një nga majat më të vështira në Amerikën e Jugut

Instagram
Foto: Instagram

Disa orë më parë, Ilina Arsova u ngjit në majën e Arista Santa Barbara, e cila është 5790 metra. Ky është një nga më të lartat dhe më të vështirat për t'u pushtuar në Amerikën e Jugut, dhe lajmi u nda nga partneri i saj Igor Dzambazov i cili shkroi në postimin e tij "Të dua, super-gruaja ime".

 

Alpinistja Ilina Arsova aktualisht po kalon këto ditë në Ekuador, ku së bashku me një ekspeditë më parë u ngjit në një nga vullkanet më të lartë aktivë në botë, Cotopaxi.

“Mirëmëngjes”, ka shkruar ajo në përshkrimin e videos së publikuar.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Ilina Arsova (@ilina_arsova)

Video e ditës