Lajme të trishtueshme: Ka vdekur modeli maqedonas Filip Aleksovski

Filip Aleksovski / Foto: Instagram

Skena e modës maqedonase këto ditë është në pikëllim për shkak të vdekjes së parakohshme të modelit Filip Aleksovski, i cili ishte vetëm 28 vjeç dhe ishte anëtar i agjencisë së modës Model Inn në të cilën ai ndërtoi karrierën e tij të suksesshme.

- Lajmi për vdekjen e tij na trishtoi të gjithëve, në nder të tij për të kujtuar karrierën e këtij modeli me një pamje goditëse dhe specifike, njoftoi portali stilist.mk.

Filip Aleksovski lindi më 1 tetor 1993 në Shkup, dhe filloi modelimin në vitin 2008 kur u shfaq në një kast në agjencinë e modës Models Inn.

Dy herë ai ishte fytyra e markës së modës Rumor, ai u shfaq në fushatat për Bistisani, Sheezick na Reezick, Nike, reklama për Apple Bandit dhe Pepsi, fotosesione për Fashionel.mk, shfaqje të modës për Kokev, Made in Macedonia, FSWK, Risto Bimbilovski, Jovan Petrovski му Shfaqja e tij e fundit ishte në qershor në një ngjarje në Ambasadën Britanike, kur veshi një model nga stilisti i njohur Nikola Eftimov.

Video e ditës