LAJM I TRISHËM: Neurokirurgu i njohur prof. Jovica Ugrinovski dr

Specialisti i njohur neurokirurg prof. Dr Jovica Ugrinovski ka vdekur në moshën 77 vjeçare.

“Me pikëllim të madh ju njoftojmë se mëngjesin e sotëm në moshën 77-vjeçare, pas një sëmundjeje të rëndë, i nderuari dhe i respektuari Prof. Jovica Ugrinovski dr. Prof. Dr. Jovica Ugrinovski ishte themelues dhe kryetar i Bordit Drejtues të "NEUROMEDIKA". Ekipi menaxhues dhe të gjithë punonjësit shprehin respekt dhe mirënjohje të madhe për bashkëpunimin dhe sukseset në punë. Lavdi e përjetshme!”, njofton faqja zyrtare në Facebook e “Neuromedika”.

Video e ditës