• agimi

Mjekët kanë zbuluar orën e mëngjesit që do t'ju zgjasë jetën: Hani mëngjes gjithmonë në këtë kohë të ditës

Tashmë dihet se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, por lajmi është se ekspertët besojnë se duhet të hahet në agim. Gjegjësisht, sipas hulumtimit të ri, mëngjesi deri në orën 7 mund të zgjasë jetën. Hulumtimet e mëparshme kanë treguar se ngrënia vonë natën prish orën e brendshme të trupit dhe rrit rrezikun e…

Mjekët kanë zbuluar orën e mëngjesit që do t'ju zgjasë jetën: Hani mëngjes gjithmonë në këtë kohë të ditës Lexo më shumë »