• zonat

Ndarja e re zonale e parkingjeve të POC

NP “Parkimet e Komunës Qendër” nga 1 tetori 2022, prezanton ndryshime në zonimin e parkingjeve publike, si dhe ndryshime në një pjesë të çmimeve dhe tarifave për shërbimet e kompanisë. Riorganizimi i zonave vjen pas reagimeve të shumta të përdoruesve për Zonën e mëparshme 01, e cila shkaktoi konfuzion gjatë dërgimit të mesazheve SMS. Për rrjedhojë,…

Ndarja e re zonale e parkingjeve të POC Lexo më shumë »