• zmn

ZNM dhe Ministria e Brendshme promovuan Protokollin për Sigurinë e Gazetarëve në internet

Asociacioni i Gazetarëve të Maqedonisë dhe Ministria e Punëve të Brendshme promovuan Protokollin për sigurinë e gazetarëve në internet, me fokus në gazetaret femra. Protokolli parashikon një pikë të caktuar kontakti me personin për kërcënimet në internet kundër gazetarëve dhe, në përgjithësi, punonjësve të medias. Protokolli ofron hapa praktikë që gazetarët të veprojnë kur janë subjekt i një kërcënimi përmes rrjeteve sociale dhe, ...

ZNM dhe Ministria e Brendshme promovuan Protokollin për Sigurinë e Gazetarëve në internet Lexo më shumë »