• Flamuri

Oficerët e inteligjencës greke kanë zbuluar spiunazhin e një agjenti të huaj “me mbulesë të thellë”.

Shërbimi Informativ Kombëtar grek (EIP) zbuloi një rast spiunazhi, domethënë, siç thanë, një farë Maria T., fotografe dhe pronare e një dyqani të vogël artizanati në Athinë, pretendonte vitet e kaluara se ishte greke. por në fakt ishte shtetase e huaj.Irina A.S., e cila operonte në Greqi nën “mbulesë të thellë” dhe me identitet të rremë. Për...

Oficerët e inteligjencës greke kanë zbuluar spiunazhin e një agjenti të huaj “me mbulesë të thellë”. Lexo më shumë »