• e di

Negociatat e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazë të avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me Vredin dhe ZNAM

Negociatat mes partnerëve të koalicionit për qeverinë e ardhshme janë në fazë të avancuar, por ende nuk ka marrëveshje përfundimtare dhe nuk do të shpallim detaje deri në momentin zyrtar kur mund të bëhet e ditur, thonë nga VMRO-DPMNE, duke theksuar se edhe ata janë duke diskutuar departamentet. Ndërsa negociatat për Qeverinë e ardhshme me “Vredin” janë në një fazë të avancuar, vonë...

Negociatat e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazë të avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me Vredin dhe ZNAM Lexo më shumë »