• argjendari

Zeynula Asani, artiste e filigranit dhe argjendari: Babai im bënte bizhuteri për Salma Hayek, dhe askush në vend nuk të vlerëson!

Dyqani i familjes Asani do të mbetet në kujtesën tuaj për shkak të autenticitetit të tij. Mjeshtri Xhelo vendosi një oxhak në një dyqan për të treguar se është nga fshati… Tradita e filigranit në Maqedoni është e gjatë dhe familja Asani është një nga ata që qëndron pas këtij zanati. Mjeshtri Xheladin Asani, i njohur si Mjeshtër Xhelo, zhvillon këtë zanat pesë…

Zeynula Asani, artiste e filigranit dhe argjendari: Babai im bënte bizhuteri për Salma Hayek, dhe askush në vend nuk të vlerëson! Lexo më shumë »