• dimërimi

FOTO | Çifti që fitoi zemrat në filmin “Toma”, në një dimër magjik nga përrallat

Aktorët serbë, si dhe çifti i martuar Tamara Dragiçeviç dhe Petar Bencina aktualisht po shijojnë dimrin me fëmijët e tyre. Dy aktorët e njohur të filmit “Toma” postojnë foto dhe “stories” në profilet e tyre në Instagram, duke përcjellë atmosferën përrallore të borës dhe maleve. Përveç fotove të të dyve, Tamara ka ndarë disa foto të vogëlushes Stasha dhe…

FOTO | Çifti që fitoi zemrat në filmin “Toma”, në një dimër magjik nga përrallat Lexo më shumë »