• WHC Metalurg

Kupa e Evropës: Gjorçe Petrov kundër Islandës KA Por, femrat izraelite për ZRK Kumanovë

Me short u përcaktuan të gjithë kundërshtarët e klubeve të Maqedonisë për femra në hendboll në Kupën Evropiane, ZRK Çair, ZRK Kumanovë dhe ZRK Metalurg dhe kampioni aktual Gjorçe Petrov. Në turin e dytë, ZRK Metalurg do të presë në ndeshjen e parë PAOK-un grek, ndërsa ZRK Zhair do të shkojë në Kosovë në Istogu. ZRK Kumanovë në 60 minutat e para në shtëpi...

Kupa e Evropës: Gjorçe Petrov kundër Islandës KA Por, femrat izraelite për ZRK Kumanovë Lexo më shumë »