• Жarko Basheeski

Intervistë me skulptorin Жarko Baшеeski: Njeriut iu afrova nga aspekti sociologjik dhe psikologjik

Në një periudhë të shkurtër kohore, veprat e skulptorit maqedonas Zarko Baseski u prezantuan në dy ekspozita ndërkombëtare, fillimisht në Pallatin Mbretëror në Milano dhe më pas në një ekspozitë personale në Galerinë Kombëtare të Kosovës në Prishtinë. Skulpturat hiperrealiste të prof. Zarko Baшеeski nuk lë askënd indiferent. Që në takimin e parë të shikuesit me skulpturat e tij…

Intervistë me skulptorin Жarko Baшеeski: Njeriut iu afrova nga aspekti sociologjik dhe psikologjik Lexo më shumë »