• perime

Policia bullgare ka nisur një aksion në tregjet e perimeve

Policia ka kryer një aksion në tregjet e perimeve në territorin e drejtorive rajonale të Sofjes, Bllagoevgradit, Plovdivit dhe Stara Zagorës, mëson “24 Çasa”. Oficerët me uniformë kontrollojnë mallrat pa dokumentet dhe informacionet e nevojshme në magazina ilegale. Shkak për veprimin janë problemet që kanë të bëjnë me formimin e çmimit të mallit. Në Sofje kontrollohen bursat në zonën e “Sllatinës”...

Policia bullgare ka nisur një aksion në tregjet e perimeve Lexo më shumë »