• maska ​​mbrojtëse

Sondazhi: Shumica e amerikanëve mbështesin mbajtjen e maskave në aeroplanë dhe transporte të tjera publike

Megjithatë, shumica e amerikanëve vazhdojnë të mbështesin mbajtjen e maskave për qytetarët që udhëtojnë me aeroplan dhe transport tjetër publik. Këtë, ndër të tjera, e ka treguar edhe një sondazh i ri i kryer nga Associated Press dhe Qendra për Kërkime për Marrëdhëniet me Publikun, i cili tregon se 56% e amerikanëve janë në favor të pyetjes së pasagjerëve në aeroplanë, trena dhe transport publik…

Sondazhi: Shumica e amerikanëve mbështesin mbajtjen e maskave në aeroplanë dhe transporte të tjera publike Lexo më shumë »