• infeksioni

Tre mënyrat më të zakonshme se si mund të merrni fruthin

Fruthi është shfaqur në Evropë dhe Amerikë. Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) po bën thirrje për masa të ndryshme duke pasur parasysh përhapjen e pazakontë të majmunëve të fruthit, por nuk sheh asnjë arsye për alarm. Fruthi është një sëmundje e rrallë e shkaktuar nga një virus. Ato i përkasin kategorisë së viruseve si dhe lisë, megjithëse fruthi i majmunit shkakton shumë më pak të rënda…

Tre mënyrat më të zakonshme se si mund të merrni fruthin Lexo më shumë »