• ligji mbi median

VIDEO INTERVISTA Sinisha Pekevski: Qeveria aktuale po kopjon sundimin e Nikolla Gruevskit

Atë që ka qenë negative në kohën kur ka qeverisur Nikolla Gruevski, pushteti aktual po mundohet ta kopjojë, tha analisti Nikolla Pekevski në paraqitjen e tij të ftuar në “Utrinski Pechat”, ku komentoi propozim-amandamentet e Ligjit për shërbime audio-vizuale. - Kopjuar nga qeveria aktuale, nga koha kur kryeministra ishin Nikolla Gruevski dhe Emil Domitriev, të veshur...

VIDEO INTERVISTA Sinisha Pekevski: Qeveria aktuale po kopjon sundimin e Nikolla Gruevskit Lexo më shumë »