• betim

Nehammer u betua, Austria mori një qeveri të re

Presidenti i Austrisë, Alexander van der Belen, ka shpallur sot anëtarët e rinj të qeverisë austriake, të kryesuar nga Carl Nehammer. Ceremonia e betimit u zhvillua në Pallatin Hofburg në Vjenë. Gjashtë ministra të mëparshëm janë zëvendësuar dhe ish-ministri i Brendshëm Nehamer është kancelari i ri austriak që do të zëvendësojë Alexander Schalenberg. Ministri i ri…

Nehammer u betua, Austria mori një qeveri të re Lexo më shumë »