VIDEO INTERVISTË | Galabov: Kemi krijuar një revistë ku të rinjtë shkruajnë për të rinjtë

Qendra Vullnetare Shkup është krijuar në vitin 2006 si një ide e një grupi miqsh për të hapur mundësi për të rinjtë nga Maqedonia. Gjatë viteve, më shumë se 9.000 njerëz kanë kaluar nëpër WCS përmes projekteve të ndryshme dhe programeve të shkëmbimit dhe kanë krijuar miqësi të përjetshme. Është themeluar 18 vjet më parë nga drejtori i përhershëm Nikolla Stankovski. Pas një...

VIDEO INTERVISTË | Galabov: Kemi krijuar një revistë ku të rinjtë shkruajnë për të rinjtë Lexo më shumë »