• jeshile volodomir

“Ne mund të bëjmë pa para, ujë të ngrohtë dhe gaz, por nuk mund të bëjmë pa liri”, thotë Zelenski

Në fjalimin e tij drejtuar kombit me rastin e Ditës së Dinjitetit dhe Lirisë ukrainase, presidenti ukrainas Zelensky tha se njerëzit mund të "rezistojnë pa para, por jo pa liri". Presidenti vlerësoi ukrainasit për qëndrueshmërinë e tyre, duke thënë se ata i kanë treguar botës se çfarë lloj njerëzish janë. "Të gjithë e panë se çfarë lloj njerëzish kemi ne!" A jeni gati të…

“Ne mund të bëjmë pa para, ujë të ngrohtë dhe gaz, por nuk mund të bëjmë pa liri”, thotë Zelenski Lexo më shumë »