Këshilla dimërore: Si të ruani rrobat e leshta

I mbuluar siç duhet, do t'i rezistojë shumë kushteve të pafavorshme. Leshi është natyralisht rezistent ndaj njollave dhe aromave. Për këtë arsye, ato nuk lahen aq shpesh sa veshjet sintetike. Por kjo nuk do të thotë se rrobat e leshta nuk lahen fare. Nëse nuk lahet,…

Këshilla dimërore: Si të ruani rrobat e leshta Lexo më shumë »