• luftë në Ukrainë

Ushqimi mund të jetë më shkatërrues se tanket

Përpara nisjes së pushtimit ushtarak shkurtin e kaluar, Kremlini ishte i bindur se do të duheshin vetëm disa javë që forcat ajrore superiore të Rusisë dhe njësitë më të mëdha të këmbësorisë dhe të blinduara të shkelnin mbrojtjen kufitare të Ukrainës dhe të vendosnin kontrollin e plotë të Kievit. Kur skenari i luftës dështoi për shkak të organizimit dhe koordinimit tepër të...

Ushqimi mund të jetë më shkatërrues se tanket Lexo më shumë »