• Vojdan Stojanovski

Vojdan Stojanovski në dy vitet e ardhshme do ta bartë fanellën e MZT Shkupit

Përfaqësuesi maqedonas Vojdan Stojanovski ka vendosur që dy vitet e ardhshme të luajë për kampionin dhe pjesëmarrësin në ABA ligë, MZT Shkup. Wojdan kishte disa oferta serioze jashtë vendit, në radhë të parë nga Franca, por vendosi të qëndrojë në radhët e “metalëve”. - Menaxhmenti i Aeroportit MZT Shkup ka zhvilluar një betejë të ashpër me...

Vojdan Stojanovski në dy vitet e ardhshme do ta bartë fanellën e MZT Shkupit Lexo më shumë »