• ndihma ushtarake

Ndihma për Ukrainën nuk ndalet: Finlanda miratoi dërgimin e pajisjeve të reja ushtarake me vlerë 190 milionë euro

Finlanda miratoi dërgimin e 22-të të ndihmës ushtarake për Ukrainën me vlerë rreth 190 milionë euro, tha Ministria e Mbrojtjes e Finlandës, cituar nga Ukrinform. Ministria thekson se ndihma merr parasysh nevojat e Ukrainës dhe situatën me burimet e Forcave të Mbrojtjes Finlandeze, por çfarë do të përmbajë ndihma dhe si do të shpërndahet nuk janë...

Ndihma për Ukrainën nuk ndalet: Finlanda miratoi dërgimin e pajisjeve të reja ushtarake me vlerë 190 milionë euro Lexo më shumë »