• shërbim ushtarak

Ushtari rus dënohet me pesë vjet burg për refuzimin e shërbimit ushtarak

Garnizoni ushtarak i qytetit rus Ufa në Republikën e Bashkortostanit ka dënuar me pesë vjet burg ushtarin 24-vjeçar Marcel Kandarov për shmangie të shërbimit ushtarak gjatë mobilizimit, raportojnë mediat ruse. Gjykata përcaktoi se në maj 2022, Kandarov "nuk donte të merrte pjesë në një operacion special ushtarak" dhe refuzoi të raportohej në ...

Ushtari rus dënohet me pesë vjet burg për refuzimin e shërbimit ushtarak Lexo më shumë »