• Ujori

Marsi dhe Venusi tek Ujori: Si do të ndikojë te shenjat dhe dashuria e zodiakut?

Marsi dhe Venusi udhëtojnë së bashku për gati një muaj. Kjo është një ngjarje shumë e rrallë dhe e veçantë. Dashamirët e hapësirës përsosën vendbanimin e tyre të parë në Bricjap më 16 shkurt dhe më 6 mars u bashkuan në shenjën e Ujorit. Afërdita do të qëndrojë në Ujor deri më 5 prill, ndërsa Marsi deri më 14 prill. Tranziti i tyre do të rritet…

Marsi dhe Venusi tek Ujori: Si do të ndikojë te shenjat dhe dashuria e zodiakut? Lexo më shumë »