LSDM premton orar të punës shtatë orë, majtas gjashtë!

LSDM në pushtet dhe opozita e majta premtojnë ulje të orarit të punës në programet e tyre parazgjedhore për zgjedhjet parlamentare, dhe LSDM planifikon të prezantojë një ditë pune shtatë orëshe dhe e majta gjashtë orë. VMRO-DPMNE, nga ana tjetër, premton fleksibilitet në orarin e punës, por vetëm për prindërit e rinj. Dy grupet e tjera parlamentare, BDI-ja në pushtet dhe koalicioni i tyre dhe koalicioni “Vredi” i shqiptarëve...

LSDM premton orar të punës shtatë orë, majtas gjashtë! Lexo më shumë »