• vitaminat

Përmban vitaminë C, D dhe zink: Supë për të forcuar imunitetin dhe për të mbrojtur kundër ftohjes

Shijen dhe aromën e supës së mirë të pulës e lidhim gjithmonë me drekat e së dielës, por edhe me periudhat kur kishim ftohje, grip, temperaturë. Temperatura dhe djersitja e dehidratojnë gjithmonë trupin dhe shumë minerale humbasin. Prandaj mjekët këshillojnë sa më shumë lëngje, si dhe lëng pule. Pula është plot me proteina që lehtë…

Përmban vitaminë C, D dhe zink: Supë për të forcuar imunitetin dhe për të mbrojtur kundër ftohjes Lexo më shumë »