• verë

Vera dhe shampanja mbrojnë kundër Covid-19, por jo birra, sipas një studimi të ri

Verë e kuqe, verë e bardhë, shampanjë… Njerëzit që pinin verë nga një deri në më shumë se pesë gota në javë kishin një rrezik 10 deri në 17% më të ulët për t'u prekur nga Covid-19, por ata që pinin birrë kishin një rrezik në rritje, sipas një studimi të fundit. . Të kryera nga studiues nga Spitali Shenzhen Kangning dhe Spitali Jugperëndimor, ata analizuan 473.957 të anketuar nga grupi…

Vera dhe shampanja mbrojnë kundër Covid-19, por jo birra, sipas një studimi të ri Lexo më shumë »