• vinyl

Nga pllakat rrotulluese në transmetim - Si evoluan bartësit e zërit?

Ndoshta për shumicën e të rinjve sot tingëllon e pabesueshme që për muzikën që tani është vetëm disa klikime larg, ndonjëherë ju është dashur të punoni shumë për të zotëruar muzikën tonë qiellore. Si i shijuam dekadat dhe përjetuam fuqinë e vërtetë të muzikës? Si evoluan bartësit e zërit? Sado që ajo përpjekje të kishte hijeshinë e saj…

Nga pllakat rrotulluese në transmetim - Si evoluan bartësit e zërit? Lexo më shumë »