• William Shatner

VIDEO + FOTO | William Shatner qau - Toka është jetë, dhe universi është vdekje

Si ndiheni kur fluturoni dhe "shihni" hapësirën? Si ndiheni të shkelni përsëri në planetin Tokë pas një fluturimi të tillë? William Shatner bëri fluturimin Blue Shepard më 13 tetor dhe u bë njeriu më i vjetër që shkoi në hapësirë. Dhe menjëherë pas fluturimit - ajo qau. Ulja e 90-vjeçarit William Shatner…

VIDEO + FOTO | William Shatner qau - Toka është jetë, dhe universi është vdekje Lexo më shumë »