• vidoe ristovic

Shkuarja në gjykatë: Nikolina Pišek ngriti një padi kundër Misha Groff për dhunë në familje

Pas vdekjes së papritur të historianit serb të artit Vidoe Ristoviq, gruaja e tij Nikolina Pišek dhe babai i tij Viktor Ristović, i njohur më mirë si Misha Grof, filluan një konflikt të madh. Gjegjësisht, ata kanë ngritur akuza të shumta ndaj njëri-tjetrit, ndërsa tani avokatja e Nikolinës, Silvie Hraste, ka konfirmuar për mediat kroate se ndaj Viktor Ristoviqit ka filluar procedurë penale për dhunë në familje. Ai…

Shkuarja në gjykatë: Nikolina Pišek ngriti një padi kundër Misha Groff për dhunë në familje Lexo më shumë »