• video sondazh

VIDEO SONDAZH | Pse zgjodhët arsimin profesional në vend të gjimnazit?

Viti shkollor për shkollat ​​e mesme përfundon për rreth njëzet ditë. “Sloboden Pechat” pyeti gjimnazistët e shkollave të mesme profesionale se pse zgjodhën të specializoheshin në gjimnaz, në vend që të regjistroheshin në gjimnaz. Shumica e gjimnazistëve e dinin qysh herët se çfarë profesioni dëshironin dhe për këtë arsye u regjistruan në arsimin profesional. - Jam i interesuar për inxhinierinë mekanike ose disa aspekte të tilla. …

VIDEO SONDAZH | Pse zgjodhët arsimin profesional në vend të gjimnazit? Lexo më shumë »