• era

Mos parkoni nën pemë sot, do të fryjë erë e fortë!

Për të parandaluar rënien e një peme apo degë mbi një automjet nga era e fortë në Shkup, qytetarët sot duhet të shmangin parkimin e veturave të tyre nën pemë, gjë që është vërtet e vështirë, sidomos në lagjet ku nuk ka vende parkimi përveç trotuareve, nën pemë. . Apeli vjen nga NP “Parqe dhe Gjelbërim” e cila paralajmëron…

Mos parkoni nën pemë sot, do të fryjë erë e fortë! Lexo më shumë »