Ushtria britanike mbajti provën e parë të veshjes për kortezhin e varrimit të Mbretëreshës Elizabeth II

Qindra ushtarë të Ushtrisë Britanike, Forcave Ajrore dhe Marinës morën pjesë në provën e veshjes për kortezhin funeral, i cili do të përfundojë me vendosjen e arkivolit të Mbretëreshës Elizabeth II. Herët këtë mëngjes, ushtria u rreshtua në rrugën që të çonte në Kalanë Windsor dhe marshoi, e udhëhequr nga një bandë ushtrie. Të hënën ata do të marrin pjesë në kortezhin mortor, të rrethuar nga...

Ushtria britanike mbajti provën e parë të veshjes për kortezhin e varrimit të Mbretëreshës Elizabeth II Lexo më shumë »