• vaksinimi

Edukimi i vazhdueshëm është çelësi për rritjen e mbulimit me vaksinim, thonë nga Dhoma e Mjekësisë

Vaksinimi është mbrojtja më e mirë ndaj sëmundjeve të rënda infektive, por edhe një nga investimet më të suksesshme dhe me kosto efektive në shëndetin publik dhe mjekët kanë rol kyç në zgjerimin e mbulimit me vaksina, tha Dhoma e Mjekësisë me rastin e Javës Botërore të Imunizimit, e cila. shënon javën e fundit të prillit, motoja e të cilit këtë vit është “Jetë të gjatë për të gjithë”. …

Edukimi i vazhdueshëm është çelësi për rritjen e mbulimit me vaksinim, thonë nga Dhoma e Mjekësisë Lexo më shumë »