• barku

Një neuroshkencëtar shpjegon pse ne dëshirojmë detin: Zgjoni një ndjenjë sigurie

Njerëzit dëshirojnë detin dhe diellin për një arsye. Sapo largohen nga qyteti dhe shkojnë në det, niveli i hormoneve të stresit në trup fillon të ulet. Mbërritja në plazh dhe ecja buzë detit ka një efekt jashtëzakonisht pozitiv në mendjen tonë dhe rrjedhimisht në trupin tonë. Në të njëjtën kohë dëgjojmë…

Një neuroshkencëtar shpjegon pse ne dëshirojmë detin: Zgjoni një ndjenjë sigurie Lexo më shumë »