• shtypi i mëngjesit

VIDEO | Natasha Kostovska: Në shoqërinë tonë nuk kam problem me frymëzimin

Me artisten tonë të shquar, karikaturisten, ilustruesen dhe historianen e artit, Natasha Kostovska në "Utrinski Pechat" folëm për krijimtarinë e saj të pasur, punën si karikaturiste dhe sigurisht bashkëpunimin me "Sloboden Pechat", ku çdo të shtunë në faqen e parë, për Prej 7 vitesh, veprat e saj janë shfaqur si karikatura. “Që kur e kam njohur veten, gjithmonë kam dashur të krijoj diçka, dhe historia e...

VIDEO | Natasha Kostovska: Në shoqërinë tonë nuk kam problem me frymëzimin Lexo më shumë »