• ndryshimet kushtetuese

Mariçiq: VMRO-DPMNE të mos e refuzojë ofertën, jemi të gatshëm për grupe pune me opozitën për ndryshimet kushtetuese

Oferta e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për opozitën është e qartë - që menjëherë të votohet për hapjen e Kushtetutës, pastaj të formohet Qeveria në të cilën do të marrë pjesë edhe opozita, dhe më pas të përfundojë procesi i ndryshimeve kushtetuese dhe të përfundojë faza e shqyrtimit. thotë zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bojan Mariçiq. Sot...

Mariçiq: VMRO-DPMNE të mos e refuzojë ofertën, jemi të gatshëm për grupe pune me opozitën për ndryshimet kushtetuese Lexo më shumë »