• statutin

Katsarska: Nuk ka asnjë pengesë ligjore për përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Dobrila Katsarska, thotë se nuk ka asnjë pengesë ligjore për përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë, sepse, siç tha ajo, nuk ka ligj që do t'ua ndalonte diçka qytetarëve që ndihen si bullgarë, por që do të lejonte. qytetarëve që janë pjesë e tij nga populli shqiptar, turq, serb dhe të tjerë në vend. Në...

Katsarska: Nuk ka asnjë pengesë ligjore për përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë Lexo më shumë »