• arti

FOTO | Në lëmin krijues në fshatin Sloeshticë: Ëndrra nuk është kurrë aq e bukur sa të jesh këtu

Sot, më 1 korrik - qendra ndërkombëtare e artit "Art Point - Gumno" në fshatin Sloeshticë, Demir Hisar, hap dyert për të gjithë artdashësit që duan të takojnë artistët dhe të shohin veprat e krijuara gjatë Kolonisë së 20-të Ndërkombëtare të artit të mbajtur. këtë vit në shenjën e artit dhe natyrës…

FOTO | Në lëmin krijues në fshatin Sloeshticë: Ëndrra nuk është kurrë aq e bukur sa të jesh këtu Lexo më shumë »