• Ushtarët ukrainas

Kievi pretendon se forcat ruse qëlluan mbi ushtarët ukrainas që donin të dorëzoheshin

Autoritetet ukrainase akuzuan sot ushtrinë ruse se ka qëlluar mbi ushtarët ukrainas që donin të dorëzoheshin. Një hetim ka nisur nga Prokuroria e Ukrainës dhe në internet është publikuar një video që tregon ushtarët rusë duke qëlluar ushtarë ukrainas të paarmatosur, raporton Ukrinform. Autenticiteti i videos dhe rrethanat në të cilat është regjistruar, tani për tani...

Kievi pretendon se forcat ruse qëlluan mbi ushtarët ukrainas që donin të dorëzoheshin Lexo më shumë »