• Refugjatë ukrainas

Numri i refugjatëve ukrainas në Poloni ka kaluar katër milionë

Numri i ukrainasve që u larguan nga vendi i tyre dhe kaluan në Poloni pas pushtimit rus në shkurt, e kaloi kufirin prej katër milionësh, tha sot Agjencia Polake e Kontrollit të Kufirit në Twitter, raportoi DPA. Të dhënat e fundit tregojnë se vetëm dje në Poloni kanë mbërritur 24.900 persona të rinj. Megjithatë, shton PDSH, është e pamundur të thuhet se sa…

Numri i refugjatëve ukrainas në Poloni ka kaluar katër milionë Lexo më shumë »