• i vjedhur

Gjendet një sasi e madhe sendesh të vjedhura

Dje, në periudhën prej orës 6 deri në ora 14.30:4, pas informacioneve të marra paraprakisht në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut dhe Inspektoratin Shtetëror të Mjedisit, policia ka kryer kontrolle në prani të Prokurorit Publik në XNUMX lokacione në zonën e Koçanit. për gjetjen e rasteve të veprave penale vjedhje e rëndë, vjedhje, ndihmë, nxitje…

Gjendet një sasi e madhe sendesh të vjedhura Lexo më shumë »