• tekstet shkollore

Më shumë se 90 për qind e teksteve janë dorëzuar, thotë Shaqiri dhe premtoi se do të respektohet afati vitin e ardhshëm.

Më shumë se 90 për qind e teksteve janë dorëzuar për klasat e para, të dyta, të katërta dhe të pesta – klasa në të cilat fëmijët mësojnë sipas planprogrameve të reja sipas Konceptit për arsimin bazë nga viti 2020, tha sot ministri Jeton Shaqiri dhe njoftoi se. po dorëzohen këto ditë edhe tekstet e fundit ato që mungonin. Vitin e ardhshëm me planprograme të reja,...

Më shumë se 90 për qind e teksteve janë dorëzuar, thotë Shaqiri dhe premtoi se do të respektohet afati vitin e ardhshëm. Lexo më shumë »