• marzhet tregtare

Djathi dhe gjiza duhet të jenë më të lira tani, qeveria ka kufizuar marzhet edhe për produktet e qumështit

Qeveria njoftoi se në seancën e sotme, me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, ka marrë vendim për ngrirjen e marzhit tregtar për produktet e qumështit: gjizë, djathë të bardhë të lopës dhe djathë të bardhë të përzier, djathë, qumësht kosi dhe ajkë dhe kos, me shitja e të cilave tregtarët dhe tregtarët me shumicë dhe pakicë nuk do të lejohen të fitojnë më shumë se...

Djathi dhe gjiza duhet të jenë më të lira tani, qeveria ka kufizuar marzhet edhe për produktet e qumështit Lexo më shumë »