• nënstacioni

Një nënstacion në Strumicë ka marrë flakë

Sot rreth orës 10:XNUMX një nënstacion në Strumicë në rrugën “Risto Kyurchiev” ka marrë flakë, duke shkaktuar dëme materiale. Sipas informacioneve nga TPPE Strumica, në fikje kanë marrë pjesë një automjet zjarrfikës dhe tre zjarrfikës. Ata e shuanin zjarrin pasi EVN-ja e kishte fikur rrjetin elektrik. Zjarri është shuar me shpejtësi dhe nuk...

Një nënstacion në Strumicë ka marrë flakë Lexo më shumë »