• Tose

VIDEO | Tijana Dapcevic drejton autostradën ndërsa dëgjon një këngë të Toses në makinë: Këngëtarja shikoi qiellin për një moment

Sot mbushen 14 vjet që kur këngëtari maqedonas Tose Proeski vdiq në një aksident me makinë pranë Nova Gradiska. Ballkan Elvis Presley, siç e quajti BBC News, na la në moshën 26 vjeç, duke lënë një shenjë të pashlyeshme si një artist i madh dhe një njeri me një zemër të madhe. Yje të shumtë të Ballkanit në kujtesën e Toses dolën në mediat sociale për të kujtuar…

VIDEO | Tijana Dapcevic drejton autostradën ndërsa dëgjon një këngë të Toses në makinë: Këngëtarja shikoi qiellin për një moment Lexo më shumë »